top of page

Autism Spectrum Disorder

Public·23 members

Cartideplantemedicinalepdfdownload


Carti de plante medicinale pdf download
Plantele medicinale sunt surse naturale de substante active care pot preveni sau trata diverse afectiuni. De la cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit plantele pentru a-si vindeca ranile, a-si alina durerile, a-si intari imunitatea sau a-si imbunatati starea de sanatate. In prezent, exista numeroase carti care prezinta proprietatile, modul de recoltare, preparare si administrare a plantelor medicinale. Aceste carti pot fi descarcate gratuit in format pdf de pe internet, oferind astfel acces la o bogatie de informatii despre fitoterapie.


In acest articol, va prezentam trei carti de plante medicinale pdf download pe care le puteti citi online sau le puteti salva pe calculatorul vostru. Aceste carti sunt:


Download: https://tinourl.com/2w4x2B  • 101 Plante si Ierburi Medicinale - o carte care contine cele mai importante 101 plante si ierburi medicinale si ne invata sa le descoperim, sa le recunoastem, sa le folosim si sa ne bucuram de beneficiile miraculoase. Include retete si metode de tratament, remedii si utilizari, pentru toate plantele medicinale cuprinse in carte. Unele dintre aceste plante si ierburi medicinale au descrierea mai amanuntita, altele au utilizari in aromaterapie, dar majoritatea au descrierea in utilizarile magice.  • 3. Carte Plante Medicinale - o carte care prezinta indexul alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale, precum si descrierea detaliata a fiecarei plante in parte. Cartea cuprinde informatii despre denumirea populara si stiintifica a plantelor, partile folosite, modul de preparare si administrare, contraindicatii si precautii, precum si efectele terapeutice ale plantelor.  • Plante medicinale de la A la Z - o carte care se adreseaza atat medicilor si farmacistilor, cat si tuturor celor interesati de posibilitatile de tratament pe care le ofera fitoterapia. Cartea contine peste 300 de monografii ale plantelor medicinale, cu informatii despre denumirea botanica, sinonime, familie, origine, descriere morfologica, compozitie chimica, actiune farmacologica, indicatii terapeutice, mod de utilizare, doze, precautii si interactiuni.
Aceste carti de plante medicinale pdf download sunt resurse valoroase pentru cei care vor sa se informeze despre puterea vindecatoare a naturii. Va invitam sa le cititi si sa le impartasiti cu prietenii vostri care sunt pasionati de fitoterapie.


Speram ca acest articol v-a fost util si va dorim multa sanatate!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page